Promocje
Sztuka pozłotnictwa i inne techniki zdobienia
Sztuka pozłotnictwa i inne techniki zdobienia
38,00 zł 34,00 zł 36,19 zł 32,38 zł
egz.
Obsługa wózków jezdniowych podnośnikowych. Pytania  UDT.
Obsługa wózków jezdniowych podnośnikowych. Pytania UDT.
22,00 zł 20,00 zł 20,95 zł 19,05 zł
egz.
Atlas zagrożeń i ochrony środowiska geograficznego Polski
Atlas zagrożeń i ochrony środowiska geograficznego Polski
7,00 zł 5,00 zł 6,67 zł 4,76 zł
egz
ABC języka niemieckiego - gramatyka, czasy, ćwiczenia
ABC języka niemieckiego - gramatyka, czasy, ćwiczenia
9,00 zł 5,00 zł 8,57 zł 4,76 zł
egz.
Galwanotechnika metali szlachetnych, Electroplating.
Galwanotechnika metali szlachetnych, Electroplating.
54,00 zł 52,00 zł 51,43 zł 49,52 zł
egz.
Szkolny słownik francusko-polski, polsko-francuski
Szkolny słownik francusko-polski, polsko-francuski
23,00 zł 5,00 zł 21,90 zł 4,76 zł
egz
ABC komputera. Wydanie 10
ABC komputera. Wydanie 10
39,90 zł 29,00 zł 38,00 zł 27,62 zł
egz.
AZ Historia Powszechna. Repetytorium
AZ Historia Powszechna. Repetytorium
22,00 zł 9,00 zł 20,95 zł 8,57 zł
egz
Szkolny słownik włosko-polski, polsko-włoski
Szkolny słownik włosko-polski, polsko-włoski
26,00 zł 5,00 zł 24,76 zł 4,76 zł
egz
Język Polski 100 bohaterów lektur. Poradnik licealisty
Język Polski 100 bohaterów lektur. Poradnik licealisty
15,00 zł 9,00 zł 14,29 zł 8,57 zł
egz
AZ Historia Polski.Repetytorium.
AZ Historia Polski.Repetytorium.
24,00 zł 9,00 zł 22,86 zł 8,57 zł
egz
ABC języka hiszpańskiego, gramatyka, czasy, ćwiczenia.
ABC języka hiszpańskiego, gramatyka, czasy, ćwiczenia.
8,00 zł 5,00 zł 7,62 zł 4,76 zł
egz.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zakup powyżej 500 zł. hurtowy, lub 250 zł. detaliczny.

Darmowa dostawa

 

W Y D A W N I C T W A

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 24,00 zł 24.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 22,86 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Spis treści

Ćwiczenie 1.
Składniki żywności i ich reakcje charakterystyczne ... 5

Ćwiczenie 2.
Kinetyka zmian chemicznych w tłuszczach poddawanych mikrofalowemu i tradycyjnemu ogrzewaniu ... 39

Ćwiczenie 3.
Hydroliza enzymatyczna tłuszczów ... 53

Ćwiczenie 4.
Właściwości fizykochemiczne białek mleka – kazeiny ... 63

Ćwiczenie 5.
Badanie właściwości fizykochemicznych żywności – na przykładzie miodów pszczelich ... 77

Ćwiczenie 6.
Izolacja i charakterystyka olejków eterycznych z żywnościowych surowców roślinnych ... 95

Ćwiczenie 7.
Obliczenia z zakresu chemii i analizy żywności ... 113



ISBN: 9788375830019
Autor: Praca zbiorowa
Oprawa: broszura
Rok wydania: 2009
Format: B-5
Stron: 135

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl